Inovance Curcuma Tabl 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van extracten van kurkuma, ananas en papaya. Nieuwe generatie kurkuma met hoge assimilatie, een gouden micronutriënt! CURCUMA + is geformuleerd met een natuurlijk extract van kurkumawortel getitreerd in curcuminoïden, onder PHYTOSOME® Micro-inkapselingstechnologie met fosfolipiden, waarvan de absorptie 2 keer sneller is dan een standaard droog extract en een werkingsefficiëntie die 30 keer groter is dan een standaard extract.

Gebruik

1 tablet per dag (ontbijt of avondeten), in te slikken met een glas water, of volgens het advies van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Samenstelling

Voor 1 tablet per dag:

Kurkuma phytosome® complex: 500 mg, inclusief curcuminoïden: 100 mg.

Ananas fruit droog extract: 100 mg

Papaya fruit droog extract: 50 mg

Ingrediënten: Meriva ® fytosoomcomplex (droog extract van de wortelstok van Curcuma longa L., SOJAlecithine , microkristallijne cellulose); antiklontermiddel: magnesiumcarbonaat; vulstof: microkristallijne cellulose; droog extract van ananasfruit ( Ananas comosus L.); droog extract van papajafruit ( Carica papaya L.); antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat, mono-di- en triglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat.

Contra indicatie

Zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven wordt geadviseerd om vóór elke suppletie contact op te nemen met een gezondheidsdeskundige.

Niet aanbevolen bij het gebruik van anticoagulantia.

Gegevens
CNK4165601
FabrikantenYsonut
MerkenInovance