Jaarlijkse vakantie van 15 juli tot en met 28 juli. Ingegeven bestellingen verwerken wij vanaf maandag 29 juli. Fijne Zomer!

Mijn farmad App

MijnFarmadApotheek 

Registreer je eenmalig via Itsme

En koppel je account aan apotheek Bauwens

Zo krijgt u inzicht in uw voorschriften, medicatiehistoriek en kan u vlot communiceren met uw apotheker via chat.

Bestellingen

Plaats uw bestelling via de zoekknop bovenaan of via de verschillende categorieen. Voorschriften kunnen opgeladen worden via de "voorschriftknop" bovenaan.

Wij controleren de bestellingen 3 x per dag en laten sowieso een bericht achter, wanneer deze opgehaald kan worden binnen de openingsuren of buiten de openingsuren via een afhaalkluisje.

Wachtdienst

Na de openingsuren kan u tot 22h00 terecht bij een apotheek van wacht: terug te vinden op www.apotheek.be

Na 22h00 belt u voor een apotheek van wacht naar de politie op het nummer 03/369.79.99 of op het betalend nummer 0903/99.000. Zij verwijzen u door naar de dichtsbijzijnde apotheek met nachtwacht.

Gelieve dit enkel voor dringende zaken te gebruiken die niet uitgesteld kunnen worden tot de ochtend.

Mijn Farmad App

De app waarmee je alles online regelt met onze apotheek. 

Reserveren en bestellen // berichten sturen en advies vragen // informatie over jouw persoonlijke medicatie bekijken // voorschriften doorsturen of tonen in de apotheek.

Beschikbaar op smartphone, tablet en PC in App Store, Google Play of surf naar farmad.online 

Aangename kennismaking!

 

Van harte welkom op onze website.

Via deze weg willen we onze service nog verbeteren. Net zoals in de apotheek streven we ernaar om jullie het beste advies op maat te bezorgen.

Ruim 20 jaar werken wij, Donald, Isabelle, Sabine en Marleen, samen: 1 team, 100 % inzet, 1 doel: een juist medisch advies voor ieder specifiek probleem.

Op onze website kan je van alle producten, geneesmiddelen en parapharmacie, een korte omschrijving en prijzen raadplegen en vervolgens bestellen indien u dit wenst. Wij laten u weten wanneer de bestelling klaar is voor afhaling in de apotheek tijdens openingsuren of in de afhaalkastjes buiten de openingsuren.

Met ons farmaceutisch team doen wij er alles aan om jullie een prima service en goed advies te bezorgen. Wij staan tot jullie dienst in de apotheek tijdens de openingsuren, nadien informeren we jullie graag via website, Instagram of facebook.

met vriendelijke groeten,

uw apotheker.

Hoe kunnen we U helpen?

Huisapotheker

Wanneer je een chronische aandoening hebt en meerdere geneesmiddelen moet nemen, kan een huisapotheker een wereld van verschil uitmaken. Je huisapotheker behoudt het overzicht op je medicatie, heeft altijd een up-to-date medicatieschema voor je klaar. Hij is tevens het aanspreekpunt voor je andere zorgverleners voor informatie over jouw medicatie.  Het staat je volledig vrij om een huisapotheker te kiezen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een overeenkomst ondertekenen met de apotheker van jouw keuze. De dienst wordt volledig terugbetaald door het RIZIV.

Medicatieschema

Een medicatieschema is een handig hulpmiddel wanneer je meerdere geneesmiddelen gebruikt. Met een medicatieschema weet je steeds wanneer je je geneesmiddelen moet innemen, en in welke dosis. Het is een volledig, duidelijk en betrouwbaar overzicht van alle medicatie die je inneemt en vermeldt bij ieder geneesmiddel ook hoe je het moet innemen. Dit versterkt de therapietrouw enorm. Met het medicatieschema kan je die informatie ook delen met andere zorgverleners. Het medicatieschema kan – mits je toestemming – digitaal gedeeld worden via Vitalink, een beschermd platform waar enkel zorgverleners die je behandelen toegang tot hebben, en je kan het in papieren formaat ook meenemen naar je arts of andere zorgverleners, of voorleggen bij een opname in het ziekenhuis. Zo weet jouw zorgteam welke geneesmiddelen je gebruikt, geniet je steeds van een veilige behandeling en vermijd je dat medicatie onnodig wordt voorgeschreven of dat nieuwe medicatie een ander geneesmiddel die je al inneemt, tegenwerkt.

Geneesmiddelen

Indien u niet in de mogelijkheid bent dringende medicatie af te halen in de apotheek, brengen wij deze graag aan huis.
 

Afhaalkastjes

Buiten de openingsuren, kan medicatie afgehaald worden in onze afhaalkastjes via een 4-cijferige code. Contacteer ons om de code te verkrijgen.

Wachtdienst

Na de openingsuren is er steeds een apotheek van wacht voor dringende zaken. Op de algemene website https://www.apotheek.be kan je terugvinden welke apotheek er tot 22h00 van wacht is. Na 22h00 wordt de apotheek van wacht vrijgegeven via het politie-telefoonnummer: 03/369.79.99 (gratis) of 0903/99.000 (betalend)

Verhuur medische hulpmiddelen

Aerosols, krukken, zijn onmiddellijk beschikbaar voor verhuur.

Thuiszorg

Thuiszorgmiddelen zijn middelen om langer thuis te kunnen blijven. Dit kan bvb gaan over rolstoel, toiletstoel, douchebankje, looprekje, ... Deze zaken kunnen wij vlot aanvragen en verhuren aan dagprijzen.

Zorgtraject

https://www.zorgtraject.be