Biocondil Mobilityl Max Comp 60 + Comp 30

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Met de tijd kan slijtage aan het kraakbeen leiden tot gewrichtsproblemen en een hinderlijk gevoel ter hoogte vande gewrichten. Extra inname van glucosamine, chondroïtine en curcuma kan helpen de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren1,2,3.

Het Duopack Biocondil + Mobilityl Max bevat twee voedingssupplementen in één verpakking en is een completeaanpack beweeglijkheid van de gewrichten.

Mobilityl Max bevat gepatenteerd kurkuma-extract BCM-95®, dat curcuminoïden combineert met vluchtige oliën vankurkuma voor een biologische beschikbaarheid die op een natuurlijke manier is verbeterd.

Mobilityl Max bevat ook een extract van Boswellia serrata dat voornamelijk bestaat uit essentiële olie en vier boswelliazuren, waaronder AKBA (3-acetyl-11-keto-β-boswelliazuur). Dat laatste is een belangrijk werkzaam bestanddeel van de struik.

Aan die plantaardige extracten voegt Mobilityl Max nog een extract van Kaempferia galanga toe en een olie van zwartepeper die β-caryofylleen bevat, dat selectief de cannabinoïde-2-receptoren (CB2) in de cellen van het afweersysteemactiveert.

Biocondil bestaat uit D-glucosaminechloorhydraat, een erg zuiver (> 99%) en erg stabiel product. Het bevat geentoegevoegd zout (NaCl of KCl) en biedt het voordeel een hoog gehalte aan glucosamine te bevatten. Biocondil bevateveneens chondroïtine en vitamine C.

Gebruik

Dagelijkse inname:

• 2 tabletten Biocondil in één keer in te nemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd.

• 1 tablet Mobilityl Max in te nemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd

Samenstelling

Samenstelling per dosis* (2 tabletten Biocondil en 1 tablet Mobilityl Max)


Biocondil :


• 1500 mg D-glucosamine HCl (1.250 mg glucosamine)


• 1200 mg chondroïtinesulfaat


• 40 mg vitamine C (50 % RI)


Mobilityl Max :


• Extract van Curcuma longa: 588,75 mg, waarvan 500 mg curcuminoïden


• Extract van Boswellia serrata: 50 mg met 8,75 mg AKBA


• Extract van Kaempferia galanga: 61,25 mg


• Olie van Piper nigrum (zwarte peper): 50 mg waarvan 32,50 mg β-caryofylleen


• Vitamine C: 13,2 mg (16,5% RI)


* Aanbevolen maximale dagelijkse dosis.

Details
CNK4280137
FabrikantenTrenker
MerkenBiocondil, Trenker