Lamberts Vitamine C 1000mg Tr Tabl 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De behoefte Vitamine C is hoger dan van elke ander wateroplosbare vitamine en omdat Vitamine C snel wordt uitgescheiden, kiest men vaak voor een Time Release vorm. Het Vitamine C niveau in het bloed is hierdoor ook stabieler voor een langere periode. Het bootst verder de natuurlijke situatie van voedselvertering na en de effecten van de Vitamine C zijn langer aanwezig.

Time Release tabletten zijn zo geformuleerd dat de inhoud over een periode van 6-8 uur geleidelijk wordt afgegeven.

Gebruik

Maximaal eenmaal daags één tablet innemen.

Samenstelling

Elke tablet bevat:

Ingrediënten: Vitamine C (Ascorbinezuur), Hydroxypropyl Methylcellulose, Dicalciumfosfaat, Citrusbioflavonoïden Complex, Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide & Magnesiumstearaat), Microkristallijn Cellulose, Stearinezuur, Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine), Rozenbottelpoeder.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand

Contra indicatie

Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.

Inname van meer dan 1 gram vitamine C per dosis kan soms leiden tot milde maagklachten bij gevoelige personen.

Gegevens
CNK3035201
FabrikantenHealth Benefits 08
MerkenLamberts
Breedte50 mm
Lengte50 mm
Diepte104 mm