Nan Optipro Evolia Ha 1 4x26g

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé NAN Evolia HA 1 is een zuigelingenvoeding voor de speciale voeding van zuigelingen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 6 maanden, wanneer zij geen borstvoeding meer krijgen en een risico op allergie lopen. NAN Evolia HA 1 bevat meervoudig onverzadigde vetzuren met lange keten van de omega-3 familie (DHA). Het kan worden gebruikt in combinatie met of ter vervanging van borstvoeding, na medisch advies. Het vermindert het risico op allergie voor koemelkeiwitten.

Samenstelling

Nutritionele samenstelling per 100g

Kcal

Eiwitten

Vetten

Koolhydraten

Na

K

Fe

511

9,7g

26g

59g

200mg

580mg

5,3mg

Indicatie

NAN Evolia H.A. 1 is een hypoallergene 1ste leeftijdsmelk met 100% lactose die specifiek geschikt is voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding meer krijgen.

Verkleint het risico op allergie.

Indien bij uw baby reeds koemelkeiwitallergie werd vastgesteld, is het beter NAN Evolia H.A. 1 niet te gebruiken zonder doktersadvies.

• Kan na een medisch verzoek gebruikt worden in combinatie met moedermelk of voor de overgang van borst- naar flesvoeding.

• Verkleint het risico op koemelkeiwitallergie.

• Bevat meervoudig onverzadigde lange ketenvetzuren van de familie van de omega-3 vetzuren (DHA)

Voor de gezondheid van uw baby is het belangrijk de bereiding- en bewaarinstructies te respecteren. Blijf uw baby vasthouden tijdens het voeden. Een baby zonder toezicht kan verstikken. Maak maar één flesje per keer en enkel voor onmiddellijk gebruik. Werp de restjes van niet volledig opgedronken flesjes altijd weg.

BELANGRIJK: Moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Contra indicatie

Allergenen: Melk, vis

Details
CNK3906187
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNan, Nestle
Breedte65 mm
Lengte65 mm
Diepte177 mm