Motiv Aid Comp 2x15

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Motiv-Aid is een voedingsupplement op basis van vitamine B12, Rhodiola rosea en Melissa officinalis.

Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Deze vitamine draagt ook bij tot de vermindering van vermoeidheid. Vitamine B12 draagt ook bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het immuunsysteem.

Rhodiola rosea, of rozewortel, helpt het lichaam aan te passen aan emotionele stress en fysieke inspanning en helpt het zenuwstelsel te stimuleren. Het heeft ook een gunstig effect op de vermindering van de werkprestaties.

Melissa officinalis of citroenmelisse, helpt om het mentaal en psychisch welzijn te ondersteunen en om een goede cognitieve werking te behouden. Het draagt bij aan een normale slaap en helpt om spanning en prikkelbaarheid te verminderen.

Gebruik

2 tabletten per dag tijdens de maaltijd.

Samenstelling

Vitamine B12, Rhodiola rosea en Melissa officinalis

Indicatie

Motiv-Aid ondersteunt mentaal en fysiek welzijn(7). Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid (1), ondersteunt werkgerelateerde prestaties (2) en verbetert de gemoedstoestand (4).

1. Vitamine B12 draagt bij tot vermindering van vermoeidheid

2. Rhodiola rosea helpt bij vermindering in werkprestaties, en draagt bij tot optimale mentale en cognitieve performance

4. Rhodiola rosea verbetert de gemoedstoestand

7. Melissa officinalis ondersteunt mentaal en fysiek welzijn

Details
CNK4219218
FabrikantenWill Pharma